Wij zijn Francis en Rosita Peeters-Peetermans. Wij wonen op de DOORNEHOEF in de Doornestraat 68/1 te Noorderwijk.

Wij hebben altijd een gesloten varkensbedrijf gehad dwz dat de biggetjes bij ons geboren werden en met de beste zorgen en de beste voeding grootgebracht werden. In juni 2011 zijn wij gestart met de thuisverkoop van ons eigen gekweekt vlees. In september 2011 zijn wij gestart met de verkoop van ons vlees in vleesautomaten. Wij zijn zeer trots dat wij de eerste in de wereld zijn met deze manier van vleesverkoop. In ons achterhoofd maakten wij reeds plannen om een eigen “Doornehoef-label” te creëren .In augustus 2012 kregen wij dan de kans om een bestaande aardappelgroothandel over te nemen. Om ons “Doornehoeflabel” werkelijkheid te maken zochten wij collega-boeren wiens producten wij mede aan de man konden brengen. Door het vele bijkomende werk bleek varkensboer-verkoper slecht te combineren en hebben wij beslist om ook de kweek van ons varkensvlees over te laten aan collega’s.

Vanaf eind 2012 zijn wij ons gaan specialiseren in het verkopen van versgesneden frietjes en vleesproducten, vooral aan frituurs en restaurants.
Wij verdelen Remo-frit die iedere dag warm geschild en vers gesneden geleverd wordt. Frieten worden geleverd in zakken van 5kg en 10kg.
Voor de vleesproducten werken wij samen met een collega vleesgroothandel. Alles vers gesneden vanuit het slachthuis.

Wij vinden het even belangrijk als u dat er zorg gedragen wordt voor uw voedsel en dat je weet waar je voedsel vandaan komt.

Onze leuze is WEET WAT JE EET en EET BELGISCH !

Het begin van de Doornehoef